Over mijzelf

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’

Ik ben opgegroeid in een beschermd gezin, in een klein dorp, waar veranderingen nauwelijks zichtbaar waren. Ik was ijverig op school, genoot van het maken van muziek en het uitgaan met vriendinnen. Ook verdiende ik een zakcentje bij op het land, met krantjes rondbrengen en in de supermarkt. Niets komt zomaar aanwaaien. Je moet ervoor werken. Daarbij staat kwaliteit voorop. Ook jaren later tijdens mijn studie verliepen de zaken ‘normaal’. En toch gebeuren bepaalde zaken niet ‘zomaar’.

‘Oerdriften’ omzetten in je passie 

Veel keuzes worden gemaakt o.b.v. de ‘automatische piloot’, gedreven door de omgeving. Maar soms worden keuzes zeer bewust gemaakt. Omdat je ‘weet’ dat je die kant op ‘moet’. Je onbewuste wil is dan sterk.

Zo wíst ik dat ik manager wilde worden. Al had ik geen idee wat dat precies betekende in de dagelijkse taken. Gewoon. Omdat die gedachten vanuit ‘het niets’ waren ontstaan en bleven hangen. In die jaren heb ik geleerd hoe je met veranderingen omgaat in een snel veranderende omgeving. En hoe je een team daarin laat meebewegen.

Doordat ik een duidelijke visie en strategie had, een veilige omgeving wist te creëren en mijn waardering uitsprak over het team, was ik in staat een reorganisatie in een prettige werksfeer te begeleiden. Daarover ontstond verwondering. Hoe kon mijn team blijven functioneren in deze moeilijke tijden.

Dat was voor mij de reden om te starten met My-ROOTS. Wellicht biedt My-ROOTS jou de inspiratie om samen met jouw team de veranderingen in jouw organisatie het hoofd te bieden!

Contact

MY-ROOTS

Ingrid Lenssen

+31 (0)6 - 48316920

ingrid@my-roots.nl

 

KVK: 86553992

BTW: NL864004758B01